バー&グリル「メルト」ウインターディナーコース
Winter Dinner Course

  • バー&グリル「メルト」ウインターディナーコースWinter Dinner Course

北海道の食材と季節の味覚を盛り込んだ、冬季限定ディナーコース。
前菜、スープ、魚料理、肉料理に加え、デザートは秋に開催した「社内料理コンテスト」の最優秀作品をお楽しみいただけます。
ライトアップされた雪景色とともに、特別なひと時をご堪能ください。

Winter specical dinner course to enjoy Hokkaido ingredients and seasonal flavors.
Appetizer, Soup, Fish and Meat, then the Dessert menu which was chosen at the 1st place of the Cooking Competition in the Hotel in Fall.
Please enjoy a special time at the dramatic atmosphere with beautiful snow view in the night illumination.

詳細情報

期間 2020年12月1日~22日、26日~29日、2021年1月2日~3月31
時間 17:30~22:00(LO 21:00)
料金 8,000円(税サ抜)

※表示料金に別途税金とサービス料が加算されます。
※写真はイメージです。
※混雑が予測されるため、事前のご予約をお勧めしております。
※当日の仕入れ状況によりメニュー内容変更する場合がございます。予めご了承ください。

ご予約・お問い合わせ

TEL:0136-44-1111(受付時間 10:00~21:00)
E-mail:CTSNV_Restaurants@hilton.com

Page Top

sp